Beste lezers,

Het is met groot genoegen dat ik jullie informeer over mijn terugkeer na een lange afwezigheid. Het is alweer drie jaar geleden sinds mijn laatste blogpost, en er is veel gebeurd in de tussentijd. Maar nu is het tijd om de muziek weer te laten klinken en samen mooie muzikale avonturen te beleven. In dit bericht deel ik graag mijn enthousiasme en de plannen voor de komende periode.

Een Nieuw Hoofdstuk Begint

Met veel vreugde kondig ik aan dat ik na de zomervakantie weer van start ga met een vaste dag in de week vol vioollessen. De afgelopen tijd heb ik her en der lessen gegeven, en met groot succes. Dit heeft mij het vertrouwen gegeven om een vaste dag te plannen en mijn passie voor muziek verder te verspreiden. Het is prachtig om te zien hoe leerlingen zich bij mij gehoord en gezien voelen, en samen bereiken we inspirerende vooruitgang. Zo heb ik onlangs een leerling geholpen bij het lezen van bladmuziek, en dankzij haar dagelijkse oefeningen boekt zij nu echte vooruitgang. Ook mijn enige vaste leerling van het afgelopen jaar heeft op muzikaal vlak enorme groei doorgemaakt en oefent nu met plezier de derde partita van Bach.

Gezondheid en Energie Herwonnen

Na een langdurige afwezigheid als gevolg van het Post-Covid syndroom, ben ik weer gezond genoeg om te beginnen. Het voelt geweldig om weer leerlingen te kunnen helpen en mijn passie voor muziek met jullie te delen. Ik kijk er naar uit om samen te werken aan jullie muzikale ontwikkeling en nieuwe hoogtepunten te bereiken.

Een Structuur voor Groei

Met een vaste lesdag heb ik een duidelijke structuur en bouwen we aan een sterk fundament. Dit helpt ons om regelmatig nieuwe uitdagingen aan te gaan en te groeien als muzikanten. Ik begrijp dat iedereen drukke agenda’s heeft en ik zal mijn best doen om de lessen zo gunstig mogelijk te plannen. Houd er echter rekening mee dat ik niet tot laat in de avond kan werken. Ik hoop dat we samen een geschikte tijd kunnen vinden waarop iedereen kan deelnemen.

Jullie Beschikbaarheid is Belangrijk

Om ervoor te zorgen dat ik een passend rooster kan maken, wil ik graag van jullie weten welke tijden jullie écht niet kunnen vanwege andere verplichtingen. Ik nodig jullie uit om mij zo snel mogelijk een overzicht te sturen met jullie beschikbaarheid. Op basis hiervan zal ik een goed doordacht rooster maken dat voor iedereen werkt.

Welkom Nieuwe Leerlingen!

Nieuwe leerlingen zijn van harte welkom! Als je geïnteresseerd bent, neem dan gerust contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. Als het klikt en we een geschikte lestijd kunnen vinden, gaan we samen een magische muzikale wereld ontdekken.

Contact en Informatie

Mochten jullie nog vragen hebben of meer informatie willen, dan kun je terecht op mijn website viooltalent.nl. Als je daar niet kunt vinden wat je zoekt, kun je altijd contact met mij opnemen via het contactformulier op de website of via WhatsApp.

Laten we samen de muziek weer laten klinken en een prachtige muzikale reis maken! Ik kijk er naar uit om jullie weer te verwelkomen.

Met muzikale groeten,

Annemarie van Prooijen
Viooltalent.nl

Share