Selecteer een pagina
Zaterdag 7 maart is er voorspeelmiddag! Iedereen is al druk bezig zich voor te bereiden op de voorspeelmiddag. Het belooft een heel mooi concert te worden met veel verschillende muziek uit de methodeboeken van Fiddle Time, Sassmannshaus en Suzuki, maar ook oa. Bach, Seitz en Webber. Er wordt solo gespeeld, samen met CD, samen met mij en samen met piano.
Het is voor sommigen best spannend om voor publiek te spelen en voor sommigen is het de aller eerste keer. Ik wil graag benadrukken dat alle leerlingen, klein en groot, nog bezig zijn om te leren vioolspelen en dit concert is een momentopname van die ontwikkeling. Dus iedereen speelt op z’n eigen niveau op z’n allermooist!
Omdat het vaak voor de jongere leerlingen onmogelijk is om naar mijn concerten te komen, maar velen toch wel nieuwsgierig zijn naar hoe de juf speelt, zal ik ook een stukje spelen.
Zaterdag 7 maart 2015, aanvang 15.15
Gouweplein 1 in het nieuwe centrum van Waddinxveen
€ 2,50 inclusief consumptiebon
Kaarten zijn online te koop via cultuurhuysdekroon.nl
Dit is een voorspeelmiddag voor al mijn leerlingen uit Gouda en Waddinxveen. In Waddinxveen geef ik les namens Stichting Vonk en ik ben heel blij dat mijn Goudse leerlingen mee mogen spelen in Waddinxveen.
Het is een concert voor elkaar, familie en vriend(inn)en, maar buitenstaanders zijn ook welkom. Vergeet niet om veel mensen uit te nodigen, er kunnen wel 100 mensen in de zaal!
Share