Inschrijfvoorwaarden

Deze inschrijfvoorwaarden gelden voor het cursusjaar 2019-2020

 • Het cursusjaar loopt van 1 augustus 2019 t/m 31 juli 2020.
 • De lesweken vallen zo veel mogelijk samen met die van de basisscholen in de regio, en worden aan het begin van het cursusjaar vastgesteld. Voor een actueel overzicht, klik hier.
 • Een jaarcursus (voor kinderen en jongeren) omvat 30 individuele lessen, 2 voorspeelavonden,
  • in Den Haag 6 groepslessen en 6 weken Gypsy & Folk Academy met tenminste 3 concerten.
  • en in Gouda 5 groepslessen.
 • Inschrijving geschiedt via de website http://viooltalent.nl of door inlevering van een volledig ingevuld en ondertekend herinschrijfformulier. Inschrijving voor een jaarcursus geschiedt telkens per cursusjaar.
 • Door inschrijving verbindt een leerling zich, met inachtneming van de hierna vermelde verlengings- en opzeggingsregels, ten alle tijden tot betaling van het gehele verschuldigde lesgeld.
 • Bij tussentijds opzeggen van de overeenkomst dient rekening te worden gehouden met een volle maand opzegtermijn. De overeenkomst en betalingsverplichting eindigt op de laatste dag van de maand volgend op de maand waarin het bericht van opzegging is ontvangen.
 • Opzeggingen dienen altijd schriftelijk of per mail te gebeuren.
 • Een knipkaart is geldig tot één jaar na de eerste les.
 • In de eerste week na de zomervakantie zijn er uitsluitend groepslessen. In die week wordt door de docent het rooster opgesteld aan de hand van de opgegeven beschikbaarheid.
 • Er kunnen maximaal twee lessen per jaar zonder inhaalverplichting vervallen wegens ziekte van de docent. Mochten er meer lessen door ziekte van de docent uitvallen, of is er lesuitval i.v.m. muziekuitvoeringen van de docent, dan worden deze ingehaald of vervangen, of als laatste oplossing naar rato terugbetaald.
 • Lessen die door verhindering van de leerling worden verzuimd kunnen niet worden ingehaald.
 • Lesgeld dient vooruit te worden betaald. Daartoe wordt een factuur per email verstuurd. Bij instroom later in het jaar worden alleen de nog te volgen lessen in rekening gebracht.
 • Jaarcursussen kunnen per jaar, per half jaar, of per 10 maanden worden gefactureerd.

Agenda

apr
17
vr
19:00 Voorspeelavond @ Cultuurhuys de Kroon
Voorspeelavond @ Cultuurhuys de Kroon
apr 17 @ 19:00 – 21:30
Dit concert wordt gegeven door leerlingen uit Den Haag, Gouda en Waddinxveen. Om 19:00 spelen kinderen volwassenen Om 20:30 spelen jongeren Alle leerlingen kondigen zichzelf en het stuk dat zij gaan spelen zelf aan. Sommige[...]

Facebook

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: Sessions for the user are not allowed because the user is not a confirmed user.
Type: OAuthException

3 months ago

Viooltalent

Heeft u muzikale kinderen en houden ze van film?
Het Nederlands Silent Film Festival organiseert dit jaar een heuse Kindermuziekworkshop, geleid door Anne-Maartje Lemereis van Stichting In De Knop.

Muzikale kinderen vanaf 8 jaar oud leren korte silent films te begeleiden. Alle instrumenten en speelniveaus zijn welkom!

De workshop vindt plaats op zondag 12 januari om 11:30 in Pand P Eindhoven! Inschrijven kan via een chatbericht op facebook of via www.nsff.nl/kindermuziekworkshop!
... See MoreSee Less

3 months ago

Viooltalent

"Van muziek oefenen leert een kind verdragen dat het iets niet kan..."Een stukje uit een interview met schrijfster Anna Enquist uit Medisch Contact, december 2019. Behartigenswaardige woorden!

Lees hier het volledige artikel: https://www.medischcontact.nl/nieuws/laatste-nieuws/artikel/ongeduld-is-de-gesel-van-onze-tijd.htm
... See MoreSee Less

5 months ago

Viooltalent

Gefeliciteerd Shuhan met je medaille en mooie uitvoering. Het was best spannend om voor de eerste keer op een concours te spelen, je hebt het super gedaan. Met dank aan Willem van Prooijen voor de piano begeleiding.
#trotsejuf #nuheefthijnógmeermotivatie
... See MoreSee Less

Share