Opstartweken in Den Haag

Van 31 augustus tot en met 11 september hebben we groepslessen in plaats van individuele lessen. Je kunt dan meerdere groepslessen per week volgen. In de tweede week geven we straatconcertjes om het publiek te laten horen wat is ingestudeerd.

In die weken maak ik het lesrooster.

Lesdagen en rooster

Doordeweeks geef ik les in Den Haag en op zaterdag in Gouda. Het rooster maak ik aan de hand van de beschikbaarheid, die kun je uiterlijk in de eerste week van september doorgeven.

Lessen doordeweeks kunnen tot uiterlijk 20.00 uur worden geroosterd. Op zaterdag zijn de lessen in de ochtend en vroege middag. Bekijk hier het overzicht van lesdagen.

Jaarplanning en vakanties

De vakanties vallen zoveel mogelijk samen met die van de basisscholen. Per jaar worden er 2 concerten georganiseerd. Alle leerlingen zijn welkom om deel te nemen aan de concerten.

Alle activiteiten en vakanties worden gepubliceerd op in de online agenda.

Lesvormen

De individuele lessen voor kinderen en jongeren zijn wekelijks. Een les duurt 30, 45 of 60 minuten. Het liefste zie ik alle leerlingen tussen de 7 en 20 jaar in de groepslessen. Deze lessen vormen een belangrijke aanvulling op de individuele lessen. Schrijf je daarom in voor het lespakket Seizoen compleet.

Bekijk hier het overzicht van de lespakketten en tarieven staat.

Inschrijven

Inschrijving kan via de inschrijf pagina op deze website. Op de inschrijving zijn voorwaarden van toepassing. Schrijf je liefst zo snel mogelijk in maar geef uiterlijk in de eerste week van september je beschikbaarheid door voor het maken van het lesrooster.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met me op, en anders wens ik je een hele fijne zomer en zie ik je in het nieuwe seizoen!

 

Annemarie van Prooijen

Share