Lesdagen

Kinderen zijn vaak gebonden aan schooltijden waardoor ze alleen in de middag, of het begin van de avond ingeroosterd kunnen worden. Voor volwassenen kan dit flexibeler zijn en kan ook per keer bekeken wat voor lestijd er wordt afgesproken.

Als uitvoerend musicus heeft de juf soms te maken met repetitieschema’s of concert tijden die het lesrooster doorkruisen. Er wordt zoveel mogelijk gepland om de lestijden heen, maar het kan voorkomen dat een les om deze reden moet worden ingehaald op een ander tijdstip.

Den Haag

  • Maandag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag

Tijden zijn afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Lessen kunnen tot ongeveer 20.oo uur worden geroosterd met ongeveer 5 uur per lesdag.

Waddinxveen

  • Dinsdag vanaf 14.30 uur

Aanmelding en inschrijving gaat via Stichting Vonk.

Gouda

  • Zaterdag vanaf 9.00

Tijden zijn afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Agenda

sep
30
ma
hele dag Gypsy&Folk Academy @ Locatie Vioolhuis
Gypsy&Folk Academy @ Locatie Vioolhuis
sep 30 – okt 13 hele dag
Twee keer per week groepslessen met waarin je zigeuner- en volksmuziek uit het hoofd aangeleerd krijgt. In het eerste weekend hebben we workshops met samenspel en potluck en in het tweede weekend een mooi concert.
dec
22
zo
hele dag Kerstvakantie
Kerstvakantie
dec 22 2019 – jan 5 2020 hele dag
 
feb
3
ma
hele dag Gypsy&Folk Academy @ Locatie Vioolhuis
Gypsy&Folk Academy @ Locatie Vioolhuis
feb 3 – feb 16 hele dag
Twee keer per week groepslessen met waarin je zigeuner- en volksmuziek uit het hoofd aangeleerd krijgt. In het eerste weekend hebben we workshops met samenspel en potluck en in het tweede weekend het jaarlijkse Valentijnconcert[...]

Facebook

4 days ago

Viooltalent

In balans viool spelen 🙂 ... See MoreSee Less

Share