Wanneer:
18 februari 2018 @ 15:00 – 16:00
2018-02-18T15:00:00+01:00
2018-02-18T16:00:00+01:00
Waar:
Duitse kerk
Bleijenburg 3B
2511 VC Den Haag
Nederland
Kosten:
7,50 / 5

Verzamelen: de dit keer broodnodige generale repetitie en groepsfoto is om uiterlijk 13.59 uur.

Iedereen is welkom! Nodig de hele familie uit?

TOEGANGSPRIJS?

Dit is ons jaarlijkse BENEFIET CONCERT:  het enige concert in het jaar met een toegangsprijs.  Om de Gypsy Academy te kunnen blijven bekostigen is een benefiet concert een welkome aanvulling op de vrijwillige bijdragen van ouders voor de lessen met drie leraren gedurende de Gypsy Academy lesperiodes.  Vorig jaar verlaagden we de toegangs prijs van €15 naar €7,50 en voor kinderen €5.  De ‘winst’ was gering. ( reken maar uit bij hoeveel betalende mensen  we uit de kosten van 500 euro zijn?)  Vrijwillige bijdragen zijn daarom heel welkom, in de vioolkist, bij de uitgang…..!

(Ik hoor graag voor wie de toegangsprijs een beletsel zou zijn te komen. Dan geven we eventueel ooievaarskorting ….)

En het is ook het enige concert waar we na afloop met  het publiek genieten van een overheerlijke, elk jaar weer verrassende High Tea 

Na afloop is er voor alle aanwezigen thee en koffie  en allerlei door alle ouders aangeleverde hapjes in de gemeenteruimte naast de kerk. We vragen elke gezin  een of meerdere borden zelf gemaakte lekkernijen mee te nemen: lekkere hapjes, zoet en hartig, op een schaal, gesneden, dus HAPKLAAR

Welkom dus, met veel familie en kennissen!  

OMDAT WE BEWUST DE TOEGANGSPRIJZEN LAAG HIELDEN zal  aan de uitgang een vioolkistje staan voor wie extra wil bijdragen. Misschien wilt u uw gasten vooraf daarop wijzen?

KAART VERKOOP VOORAF: De contact ouders zullen vooraf kaartjes verkopen, om lange rijen aan de kassa te voorkomen. Graag contant in een envelop met naam van uw kind  en hoeveel en wat voor kaartjes (volwassene, kind. ooievaarspas)  tijdens  de lessen in de week voor het concert. Contact-ouders mogen vanzelfsprekend ook een andere ouder benoemen die dit op zich wil nemen….

—————–

Kleding: zoals je denkt dat een zigeunerkind er haar/zijn mooist uit kan zien. Witte of rode  – de kleur van de zigeuners – bloes   en zwarte broek/ rok met sjaal kan, maar ik ben elk jaar weer verbaasd over de vindingrijkheid van de ouders!

Voor ouders die te weinig kaartjes kochten: aan de zaal zijn er gewoon kaartjes te koop – maar die gelden niet mee voor de gratis les !

Vlotte toegang: Kinderen met violen en ouders met schalen High Tea heerlijks  kunnen naar binnen – mits ze hun kaartje kunnen laten zien – door de Zijgang, rechts van de hoofdingang. Het publiek zonder kaartjes en vaders/familieleden/ broertjes en zusjes met kaartjes gaan door de hoofdingang, waar ook een snelle rij zal zijn.

We verwachten alle kinderen  uiterlijk 13.59 uur gekleed en wel (en liefst alle lekkers tussen 14.00 en 14.15 uur, op de goede plek en gesneden: hapklaar ) om iedereen op tijd op de foto en gewapend met de laatste instructies  te hebben.

Ik vergat nog te vragen om hulp bij het af/opruimen. Maar dat was eerder nooit een probleem. Vele handen….:-))

Share